miércoles, 15 de octubre de 2008

SORTIDA NOCTURNA DISSABTE 18/10/08 A LES 7 CREIXELL



La sortida serà a les 7 a l'entrada del poble de creixell tocant a la N-340.
Sortirem desde alla direcció torredembarra per interior, camins asfaltats pero al cap de menys de 1 km ja girarem a la de dreta per el mig de un descampat, on al cap de res ja comença una petita pujada amb força pedra. Arribem als diposits d'aigua de torredembarrra i baixem dir. La pobla de montornes pero pasem de llarg direcció la nou de gaia, llavors comença una rampa de ciment dura creuem la via i ja pujem un camí estret amb força pedra.Quan arribem a un creument girem a l'esquerra, pujem una rampa i començem a baixar per unes pistes de ciment OJO QUE VAIXA FORT i arribem a la nou de gaia. Pasem pel mig del poble i anem a agafar un cami que baixa cap a la riera amb forta baixada girem a la dreta per pujar amunt a poca pendent pero constant, que s'endinsa ha un bosc frondos. Quan arribem a dalt comença baixada amb pedres i al cap de poc girem al l'esquerra i agafem una trialera complicada que farem la meitat i girarem a la dreta i empalma amb una altre trialera que el pis es terra dura. Alt cap de poc girem a l'esquerra per anar a agafar un corriol que va a parar a un cami que de salomo a bonastre entre vinyes, anem tirant direcció bonastre aqui hi ha una pujada llarga entre el bosc força llarga i dura, quan arribem a dalt girem a l'esquerra i agafem un altre cami que va a salomo. Ja una mica mes avall agafem un cami que va cap a mas arbonés que creua la carretera de roda de barà tirem mes amunt començem a baixar i girem a la dreta per tornar enrrera dir. bonastre. agafem una serie de camins amb diferents superficies i salts, ja creuem un altre cop la carretera per baixar cap a bonastre amb salts pasem pel mig del poble dir. urb. la vinya baixem cap a la carretera i la agafem uns 300 m de baixada forta aixi que es ràpid. Creuem la riera pujem per un cami amb força pedra quan arribem a dalt ja començem a baixar cap a roda de barà 4km per disfrutar molta pedra. Anem a parar a dins la riera de roda i al cap de res agafem un carrer a la dreta que va a la carretera, quan ja i som a cap de 25m agafem cami asfaltat que va cap a creixell i ja ens queda poc 2km. finalment arribem a creixell creuem el poble i baixem a la N-340.
km: 35 desnivell acumulat: 870m

2 comentarios :

Anónimo dijo...

ese sateliteee!!como se ha currao la descripcion de la rutilla..bueno esperemos que no nos llueva y..preparad las luces...camaras..y acción!!

Anónimo dijo...

Ja tinc ganes que arribi el dissabte i provar la meva nova....... ESQUENA després de pasar pel "fisio". A veure si munteu una bona rutilla per poder disfrutar de.... la foscor del bosc, el silenci i les llums dels companys, perque altra cosa no veurem.
Apa, fins dissabte.