miércoles, 15 de octubre de 2008

SORTIDA NOCTURNA DISSABTE 18/10/08 A LES 7 CREIXELLLa sortida serà a les 7 a l'entrada del poble de creixell tocant a la N-340.
Sortirem desde alla direcció torredembarra per interior, camins asfaltats pero al cap de menys de 1 km ja girarem a la de dreta per el mig de un descampat, on al cap de res ja comença una petita pujada amb força pedra. Arribem als diposits d'aigua de torredembarrra i baixem dir. La pobla de montornes pero pasem de llarg direcció la nou de gaia, llavors comença una rampa de ciment dura creuem la via i ja pujem un camí estret amb força pedra.Quan arribem a un creument girem a l'esquerra, pujem una rampa i començem a baixar per unes pistes de ciment OJO QUE VAIXA FORT i arribem a la nou de gaia. Pasem pel mig del poble i anem a agafar un cami que baixa cap a la riera amb forta baixada girem a la dreta per pujar amunt a poca pendent pero constant, que s'endinsa ha un bosc frondos. Quan arribem a dalt comença baixada amb pedres i al cap de poc girem al l'esquerra i agafem una trialera complicada que farem la meitat i girarem a la dreta i empalma amb una altre trialera que el pis es terra dura. Alt cap de poc girem a l'esquerra per anar a agafar un corriol que va a parar a un cami que de salomo a bonastre entre vinyes, anem tirant direcció bonastre aqui hi ha una pujada llarga entre el bosc força llarga i dura, quan arribem a dalt girem a l'esquerra i agafem un altre cami que va a salomo. Ja una mica mes avall agafem un cami que va cap a mas arbonés que creua la carretera de roda de barà tirem mes amunt començem a baixar i girem a la dreta per tornar enrrera dir. bonastre. agafem una serie de camins amb diferents superficies i salts, ja creuem un altre cop la carretera per baixar cap a bonastre amb salts pasem pel mig del poble dir. urb. la vinya baixem cap a la carretera i la agafem uns 300 m de baixada forta aixi que es ràpid. Creuem la riera pujem per un cami amb força pedra quan arribem a dalt ja començem a baixar cap a roda de barà 4km per disfrutar molta pedra. Anem a parar a dins la riera de roda i al cap de res agafem un carrer a la dreta que va a la carretera, quan ja i som a cap de 25m agafem cami asfaltat que va cap a creixell i ja ens queda poc 2km. finalment arribem a creixell creuem el poble i baixem a la N-340.
km: 35 desnivell acumulat: 870m

2 comentarios :

Anónimo dijo...

ese sateliteee!!como se ha currao la descripcion de la rutilla..bueno esperemos que no nos llueva y..preparad las luces...camaras..y acción!!

Josep Ma. dijo...

Ja tinc ganes que arribi el dissabte i provar la meva nova....... ESQUENA després de pasar pel "fisio". A veure si munteu una bona rutilla per poder disfrutar de.... la foscor del bosc, el silenci i les llums dels companys, perque altra cosa no veurem.
Apa, fins dissabte.